2 תשובות
אם עשית העבר נתונים של כל הטלפון אז כן
אם התחברת לטיקטוק מהטלפון החדש אז לא
אני נגיד מחקתי את האפליקציה והורדתי מחדש והתחברתי לאותו משתמש והם נמחקו פשוט תעלי הכל כפרטי