5 תשובות
זה לא באשמתם, אולי הם הרגילו אותך שזה דבר לא טוב אבל בסופו של דבר את בוחרת אם לקום מהמיטה או לא בכל בוקר. תקחי את עצמך בידיים ותשקיעי ותגיעי לבית ספר בכל יום
את תצטרכי ללמוד על הבשר שלך היום בגיל שלי אני משלמת המון כסף ללימודים והייתי חוסכת חצי מזה אם פשוט הייתי הולכת לבית ספר ובגלל שאמא שלי אז הייתה מיואשת ככה היה לי גם את תלמדי את זה לבד!
אין לך מה לחפש אשמים, קומי מהמיטה ולכי
זה אשמתך לא אשמתם....
תקחי את החיים שלך בידיים ותתבגרי טיפה ותקחי אחריות ותעשי עם זה משהו
בואו אל תגידו שזו רק אשמתה,אלו גם ההורים שלה
אם הם היו גורמים לה ללכת לבית הספר כל יום היא לא הייתה ככה היום,חלק מזה זה גם באשמתם,הם הרגילו אותה לנהוג כך,וזה לא כזה פשוט לקום מהמיטה וללכת לביה"ס,זה מצריך כוחות נפשיים.
ואני מקווה בשבילך שתצליחי מתישהו לשנות את זה ושתהיי מסוגלת לקום מהמיטה,אני מבינה אותך ואת המצב,ואת צריכה להבין שבסופו של דבר המצב פוגע רק בך אפילו שאחרים הביאו אותך למצב הזה (וזה לא פייר נכון),תעשי שיחה עם ההורים שלך ותסבירי להם למה זה ככה.
בהצלחה.