11 תשובות
שואל השאלה:
אני לא חושבת שהבנת שוונדה היא דמות פיקשונלית ומספר הדברים שיכלו לעשות לאור הכוחות שלה + העבר שלה הם עם ככ הרבה פוטנציאל.
היא יכלה לגדול מזה בצורה לא נורמאלית, להנהיג את האוונג'רס אפילו. לא לחטוף עיירות ולשעבד מוחית את כל מי שגר בהן. לא, אין לזה שום הצדקה.
אנונימית
תאמת שהיא כן קצת אוברייטד
גם פעם לא היו כמעט כאלה שהעריצו אותה כלכך ואז שיצא וונדוויזן פתאום כולם מתים עליה וזה
שואל השאלה:
היא ליטרלי ברחה בחצי שעה הראשונה של הסרט ועדיין בחרה לפגוע באוונג'רס. היא יכלה גם להפעיל מניפולציות על מישהו מהיידרה נגיד ואז בכלל להשתחרר מהם, בקיצור הפואנטה שלי זה שהיא חזקה אבל האישיות שלה פח אשפה
אנונימית
שואל השאלה:
אני לא כלכך מחכה לעוד תוכן ממנה בmcu חח
אנונימית
תסתכלי על התלבושת שלה בקומיקס ואז תביני למה כולם סוגדים לה.
בכל מקרה, אני מסכים איתך שזה ממש מעצבן שהיא לא הראתה שום אישיות עד וונדהויז'ן, אח שלה פאקינג מת בסרט הראשון שהיה לה תפקיד ופשוט לא הראו איך היא הגיבה לזה בכלל עד איזה פלאשבק פצפונצ'יק בוונדהויז'ן, כל הדמות שלה זה "חזקה וקורים לה דברים רעים".
וזה שפתאום בוונדהויז'ן הם הפליצו את החרא הזה של המכשפות בלי שדיברו על זה בכלל קודם, לא יודע זה פשוט בא משום מקום.
אני אישית ממש אוהב הקונספט של הדמות אבל הם ממש לא עשו לה צדק בסרטים. אבל זה נראה שיתנו לה תפקיד הרבה יותר משמעותי בהמשך, וגם וונדהויז'ן זאת הסדרה האהובה עלי בשלב 4 כרגע אז נחכה ונראה.
אני גם לא אוהבת אותה, היא מאוד רגשנית כל הזמן אבל לא הספקתי להתחבר אליה כדיי שיהיה לי אכפת מהרגשות שלה. וגם כאילו, ויז'ן רובוט... זו מערכת יחסים מוזרה.
לא יודע עם מה אתם מדברים וונדהויזן הייתה סדרה גאונית לפחות עד הפרק האחרון שלא היה משהו. אני מבין שזה ממש מוזר שסולחים לה על הדברים שהיא עשתה אבל תחשבי שגם נניח לטוני וברוס שייצרו את אולטרון וכמעט השמידו את העולם סלחו... אז זה הטיעון הזה חסר בסיס. היא ללא ספק הדמות מהטרגיות ביותר בmcu והעובדה שבנו אותה לאט לאט עד שזה התפוצץ בוונדהויזן היה לפי דעתי בחירה ממש טובה. אין שום קשר לתלבושת שלה.
אנונימי
ולגבי מה שכתבת מקודם.זה כבר חור בסרט אין שום קשר לדמות שלה. זה כמו שתגידי למה קפטן מארוול לא נקשה בסוף המשחק במקום טוני ואף אחד לא היה מת.... זה חלק מהסרט ככה בחרו שהוא יהיה
אנונימי
שואל השאלה:
^^^ לא אמרתי שוונדהוויזן סדרה גרועה, להפך, היא מתעסקת בנושאים חשובים מאוד, הפרק האחרון היה סתם תיסרוט גרוע אבל הפואנטה שלי היא שוונדה בתור דמות היא אוברייטד ובתור מעריצה של מארוול כבר מלא מלא אני לא מבינה למה פתאום אחרי כל הזמן הזה וונדה הגיעה ליותר פופולריות מטוני סטארק, ועל סמך מה
אנונימית
שואל השאלה:
^^ בכל אופן סהכ דמות פיקשונלית הכל טוב
אנונימית
לא השוותי אותה לאף אחד. ואני ממש לא חושב שהיא הגיעה לרמת פופולריות כמו של טוני
אנונימי