7 תשובות
אל
אנונימית
cookies הם נתוני גלישה שאתרים אוספים על כל מי שנכנס אליהם, אין סיבה לא לאשר ובגדול זה גם חוסך קצת מהזמן טעינה בכל פעם שנכנסים
לא זה ספאם אל תכנסי
כשאת גולשת באתר דרך הדפדפן, את שולחת בקשות לשרתים(מחשבים חזקים) שונים לקבל תוכן, ומקבלת בחזרה את התשובות מהשרת.

עוגיות, הן מידע שנשמר לך בדפדפן ומועבר עם כל בקשה לשרת(אפשר למחוק אותן גם בצד הדפדפן אצלך וגם בצד השרת שמקבל את הבקשות ממך, התשובה מהשרת תמחק את העוגיות שהיא צריכה)

משתמשים בעוגיות בין היתר כדי לקצר זמני טעינה וגם משאבים לשרת(למשל אם אני לא יודע באיזו שפה(עברית, אנגלית, ספרדית וכו') את רוצה לקבל תשובה, אני צריך לבדוק במסד הנתונים את ההעדפות שלך וזה לוקח זמן שלך ומשאבים שלי).

השרת עדיין יוכל להשיג מידע עלייך אם הבקשה שאת מבקשת מכילה עלייך מידע, אבל עוגיות תמיד יעברו בכל בקשה אז נניח והיית יכולה איכשהו לדעת אילו בקשות את לא רוצה לשלוח ולהשתמש בשאר הפונקציות באתר כרגיל, עם מידע ששמור בעוגיות את לא לגמרי יכולה לעשות את זה, כי הן עוברות בכל בקשה.
אנונימי
מבקשים לשמור את הנתונים של מה שעת עושה
שואל השאלה:
למה?
אנונימית
לא אל תאשרי
אנונימית