8 תשובות
לקוחים אבוקדו ומועכים אותו עד שהוא מת ?
לוקחים אבוקדו ומורידים את הקליפה ואז מועכים את האבוקדו אבל בדרך כלל מוסיפים חומרים אחרים זה לא תמיד טבעי
מרסקים אבוקדו. מוסיפים בצל אם את אוהבת
מועכים אבוקדו, מוסיפים בצל, פלפל, תבלינים
לפתוח אבוקדו לשים בקערה ולמעוך אותו עם מזלג
לשים קצת מיץ לימון, מלח וטיפה פלפל שחור
יש כאלה שגם מוסיפים ביצה קשה ומועכים הכל ביחד.
מועך'תו
מוסיף תבלינים כמו
מלח
פלפל
קצת לימון
(חברה טובה שלי מוסיפה גם מיונז)
ויש לך ממרח לתפארת
מוציאים את האבוקדו מהקליפה ומואכים אותו ואז מוסיפים מלא לימון ( אני גם אוהבת בצל סגול ובצל ירוק קצוצים צ'ק ולפעמים גם עגבניות )
אני מועכת אבוקדו, מוסיפה בצל, מלח וזהו. לימון סתם מקלקל את זה