11 תשובות
וואי נשבעת שאלת את זה גם אתמול
ובקשר לשאלה, את הראשון
הראשון
השני
לסחוב תשלום למשך 30 שנים יוצר חוסר יציבות כלכלית מטורף, וזה יכול להטביע אותך.
עדיף לחכות 6 שנים, לקבל תמיכה כלכלית בבית של ההורים, לבסס את עצמך בעבודה עם תשלום טוב ולהשיג יציבות כלכלית שמאפשרת לקנות דירה בפחות תשלומים ובצורה שפחות תפגע בך לטווח הארוך.
שואל השאלה:
יש מחלה/ מגבלה באמצע. תקראו טוב
אנונימית
שואל השאלה:
כן אבל עוד כמה שנים אהיה חולה פיזית יותר..
אנונימית
יש טיפול שיכול להקל או להאט הדרדרות של המגבלה?
שואל השאלה:
לא
אנונימית
אם זו מגבלה שמצריכה טיפול יום יומי ועזרה מסביב לשעון, הייתי מציעה להישאר בבית של ההורים או, שוב, לחכות ולחסוך כסף כדי שלא יווצר חוב, וכשיהיה לך מספיק כדי לקנות דירה בפחות תשלומים תוכלי למצוא דירה שמתאימה לך ומטפלת שתוכל לעזור לך.
בהתחשב בעובדה שזו מגבלה מדרדרת אני מניחה שיכול להיות שתאבדי את כושר העבודה בתוך כמה שנים, ואם תקני עכשיו דירה שתצטרכי לשלם עליה במשך 30 שנה ואחרי, נגיד, 10 שנים לא תוכלי לעבוד, התשלום בסופו של דבר צובר ריבית, והסכום רק ייגדל.
אם לא תוכלי לעבוד לא תוכלי להרוויח כסף כדי למלא את התשלומים, ואז יווצר לך חוב. זה לא רעיון טוב. צריך לחשוב קדימה.
שואל השאלה:
נכון חחח יחדה, ותודה
אנונימית
עוד יותר מצדיק את הדעה שלי, לפחות בעיניי
לאור המגבלה, מתן עזרה בבית של ההורים (עזרה רפואית, כלכלית, פסיכולוגית, מה שצריך) יכולה לעזור מאוד לבנות את עצמך.