21 תשובות
לא.. אבל זה צריך להיות ממש זול כי גם כל המוצרים הבסיסים האחרים כמו מים עולים כסף..
לא אבל הרבה יותר זול
ומה אני אשם שיש לי טחורים? זה לא אשמתי ואני לא שולט בזה אז אני צריך לקבל משחה חינם
אנונימי
כן ההורים שלנו משלמים מיסים כדי שהעיריה תשלם 300000 אלף שקל לעומר אדם שיבוא להופיע אבל על פדים מבקשים מאיתנו לשלם
ומא אני אשם? לא בחרתי להיות חולה תביאו לי תרופות חינם
אנונימי
ממש שלא
אנחנו לא בחרנו להיות תלויים באוכל, אנחנו עדיין משלמים עליו.
אנשים לא בוחרים להיות חולים, והם עדיין משלמים על הטיפול שלהם.
אנחנו לא אשמים שיש קורונה, ואנחנו עדיין משלמים על הבדיקות.
אנחנו לא בחרנו ללכת לבית ספר, אנחנו עדיין משלמים על התיקים, קלמרים, עפרונות וכו'.
אנשים לא בוחרים שיתקלקל להם המזגן, והם עדיין משלמים על התיקון.

את מבינה שאני יכולה להמשיך ככה עם עוד הרבה דוגמאות נכון?
אין דבר כזה חינם. גם אם אתה רוצה לחנות את האוטו אתה צריך לשלם, ככה זה.

ובנוגע לתשובה שמעליי, זה לא יעבוד לשים פדים וטמפונים בשירותים ציבוריים, זה הולך להיגמר בשנייה בגלל נשים שלא רוצות לשלם בעצמן ויקחו את הכל (אהמ).
אתה צריך לדעת להבדיל בין השמצה להגיון בריא, כי פדים וטמפונים באמת יחסית יקרים, וגם רק לפי התגובות פה ניתן לראות שיש בנות שיש להן בעיה עם לשלם על דבר בסיסי בשבילן, אז דמיין לעצמך מה יהיה כשהדברים האלו יהיו מונחים לרווחה, נראה לך שישאר שם משהו?

ולכל שאר הבנות פה, אני מבינה שמחזור זה חרא של דבר, אני ליטרלי במחזור ברגע זה, אבל אתן הולכות לחוות את זה במשך רוב החיים שלכן, אז זה או שתמשיכו להתלונן ולכעוס על הנושא כל הזמן או שתסתמו תפה ותחיו עם זה.

חשבתי שהבהרתי את זה עם הדוגמאות בתשובה הקודמת, כנראה שלא, תהנו לכם עם עוד כמה שממש נוגעים אליי.
- אני לא בחרתי שהעיניים שלי יהיו דפוקות והמספר שלי יעלה כל כמה חודשים, אני עדיין משלמת בכל פעם על משקפיים חדשים + עדשות בכל חודשיים
- התחיל להיות לי אקנה לפני חודשיים, אני לא בחרתי בזה ואני הולכת להמשיך לסבול את זה לבערך חודשיים הקרובים בנוסף לאלו שעברו עד עכשיו עד שזה יעבור לגמרי, אז אני לא צריכה גם לשלם על הטיפול המאוד מאוד יקר של זה, נכון?
- כשהייתי יותר קטנה לא הייתי אשמה בזה שהשיניים שלי לא נפלו נכון? אז ההורים שלי לא היו צריכים לשלם לי על כל העקירות שעשיתי?

דיי לחפש דברים להתלונן עליהם
שיעשו מה שהן רוצות, בשום שלב אני לא אמרתי להן לא לעשות מחאה, אני רק הצגתי את דעתי.
וזה שאין פדים וטמפונים במסעדות לא יגרום להם להפסיד, זה יקרה הפוך.
אתה יכול להתכחש לזה כמה שאתה רוצה, אבל אם יהיו פדים וטמפונים בשירותים ציבוריים יהיו נשים שכן יבחרו למלא את התיק שלהן בלפחות עוד כמה, כי למה לא? ורק לספק את כל זה יוביל את המסעדה להפסיד, כי זה עוד כמה מאות שקלים בחודש.
אתה יכול להתלונן על כל דבר שנכלל בשירות ללקוח, כי תמיד יהיה משהו שהם יכולים לעשות אחרת, אבל לפי דעתי זה שיש נייר בשירותים זה כבר מספיק, בכל זאת גם אם מישהי תקבל מחזור במסעדה היא יכולה לשים נייר על התחתונים וכשהיא תחזור הביתה לשים טמפון, פד או אפילו גביעונית, מה שהיא רק רוצה, אבל היא תשרוד גם עם הנייר ואין למסעדות שום סיבה להוציא גם על זה כסף.
לא. הדברים האלה לא מגיעים משום מקום, בסוף בשביל שתהיה לנו קופסת פדים אחת מישהו השקיע כסף, משאבים וזמן. כל זה לא הגיע משום מקום ואין סיבה שהוא ימכור לך בחינם.
ואם את אומרת שהממשלה תממן את זה, אז למה שהיא לא תממן נייר טואלט, משקפיים (זה לא אשמת בן אדם שהוא לא רואה טוב), אוכל, ובגדים?
לא בחינם אבל יותר זול ממה שזה עכשיו
זה צריך להיות הרבה יותר זול ביום שישי קניתי פדים ב40 ומשהו שקלים זה צריך לעלות הרבה יותר זול
אני גם חושבת שבשירותי נשים צריך להיות פדים וטמפונים למקרה הצורך פשוט שזה יעלה ממש זול כדי שיוכלו לקחת אחד או שניים (אפשר שהמכונה תוציא עד 2 פדים בדקה או שתיים בכל זאת הטכנולוגיה של היום)
לכל מי שנותן את הדוגמאות האלה(שאי אפשר להשוות אותם לזה):

מחזור מקבלים פעם בחודש למשך שבוע בערך כמעט לכל החיים אז זה לא כמו...

- נכון, לא בחרתי שמעלה לי המספר בעיניים אבל אני צריך לקנות משקפיים חדשים מינימום בהפרש של חצי שנה.
- נכון, אם יש לי טחורים אז אני אצטרך לקנות משחה אבל אני אקנה את אותה המשחה פעם אחת או שתיים ואז כבר לא יהיו לי טחורים.
- נכון,אם יש לי בעייה בשניים שהיא לא באשמתי אני אצטרך לשלם עליה אבל לא כל חודש וכמעט לכל החיים

אם אתם רוצים יש לי עוד מיליון דוגמאות.

בקיצור בנים תסטמו את הפה שלכם אם אתם תהיו בנות אתם תתאבדו אחרי שבוע!
כן
מה אשמתנו שאנחנו מקבלות מחזור
דבר ראשון, אם את בת את אמורה לדעת לכל יום במחזור לא שמים פד או שתיים, יש בנות שצריכות להשתמש ב6 פגים ביום ואז תוך ואז אחרי המחזור נשאר ממש קצת פגים וצריך לקנות עוד פעם...

ואני לא אומרת שזה צריך להיות בחינם בגלל שאז מי שמייצר את זה לא יקבל תמורה אני רק אומרת שצריך להוזיל את המחיר.

וכל הדוגמאות שנתת, זה דברים שכולם צריכים לשלם עליהם ועל פדים וטמפונים וכדורי הרגעה רק בנות צריכות וצריכות לשלם על זה הרבה.

אז די עם הבילבולי שכל האלה, את בטוחה שאת בת שאת לא מבינה את זה?
לטוב אחי

ואו

היגיון אנושי ותמונה של גיא אסלנוב??

*שולף טבעת*
אנונימי
שלום321 את לא צריכה פדים כדי לחיות את רוצה אותם כי זה יותר נוח מלדמם בכל מקום

עריכה: לא חשוב עליתי וראיתי את השגיאות כתיב... זה או טרול או ילדת חינוך מיוחד בת 11 ובשני המקרים זה פשוט לא שווה תגובה.
אנונימי
כן, יש כמה מדינות שזה בחינם בהם כבר
כי אנחנו סובלות כל חודש לא מבחירה, לדעתי זה צריך להיות כלול כחלק מסל התרופות.
עכשיו שאת אומרת את זה, וואו כן, למה לי לשלם 8 שקלים כל חודש על משהו שאני חייבת לקבל???
תסתמו*
אה אז את קונה חבילת פדים כל חודש?^
את לא צריכה לקנות כל חודש מחדש, זה מספיק לכמה חודשים כי בחבילת פדים לרוב יש 20-25 ולפי מה שזכור לי אף אחת לא צריכה כל כך הרבה פדים במקסימום 7 ימים. מה גם שיש בנות שמשתמשות בדבר שנקרא גביעונית שמספיק ליותר מ10 שנים.
וחבילת פדים היא במקסימום 30 שקל וגם זה בהגזמה, ועם הדוגמה שאת נתת עם המשקפיים צריך לשלם כמה מאות שקלים וזה יכול להגיע גם ליותר מ1000 כמו שקורה אצלי עקב המספר הגבוה שעולה כל חצי שנה ועוד קופסאות עדשות שזה גם עוד 200 שקל לחודשיים וגם התמיסה לעדשות שעולה מעל 50 שח, אז בואי נראה אותך במצב הזה שבלי לשלם את כל זה את לא יכולה לראות כלום שלא צמוד לך לפרצוף.
ודרך אגב, בבעיות שיניים משלמים לרוב כמה אלפי שקלים אם לא עשרות, אז קודם כל תגיעי לסכומים האלה בלשלם על פדים וטמפונים ואז תדברי.
ויודעת מה? עזבי בעיות בריאותיות.
רכב, להיות בעל רכב זה אומר, טסט כל שנה, תיקוני רכב וביטוח. כלומר, בכל שנה את צריכה קודם כל לשלם עלות בדיקה למוסך - לראות אם יש לך בעיות שאת צריכה לתקן, כלומר כבר 200 - 400 שח רק על הבדיקה. אחר כך את צריכה לתקן את מה שלא בסדר (במידה ויש) כלומר עוד לפחות אלפייה. אחר כך לשלם את הטסט - עוד 50 עד 150 שח.

לא טוב לך הדוגמה של הרכב? בית.
את רוצה קורת גג? את צריכה לשלם שכירות וארנונה, כמה אלפי שקלים *בכל חודש*. ואת לא אשמה שאת רוצה לחיות תחת תנאים טובים, שדרך אגב בשביל אותם תנאים צריך לשלם גם מים, חשמל וכו'.

ואם לא בא לך לשלם על בית, אוכל.
אני לא צריכה אפילו לפרט, תחשבי בעצמך כי באמת שאין לי כוח.

ומה אם אני לא רוצה לשלם על כל אלה? טוב זה די מבאס, הייתי פשוט קופצת מאיזה גג כי זה יהיה מוות הרבה יותר מהיר ועם הרבה פחות סבל מאשר לגווע ברעב במשך שבועות.

ולי את לא יכולה (טוב בעיקרון את יכולה, זה פשוט יהיה די מטומטם ולא תקף) להגיד עד כמה זה חרא וקשה להיות בת, כי מה לעשות שגם אני נולדתי בת, קיבלתי מחזור (רשמתי את התגובה הקודמת שלי בהיותי במחזור), ובניגוד אלייך אני לא מתלוננת על זה כמו תינוקת.
ואני אפילו לא אגיב על החלק במשפט האחרון "אם אתם תהיו בנות אתם תתאבדו אחרי שבוע", אני בטוחה שזה מה שהם יעשו.
כל כך קשה לך להיות בת? או לחוות מחזור? תעשי ניתוח להוצאת הרחם ותסתמי תפה.
זה פשוט נראה שזה כל כך קל להתלונן על דברים שרק הבנות חוות, כי מה הבנים יכולים להגיד על זה? הם לא עוברים את זה.
כן אני די בטוחה שאני בת תודה שווידאת
אה רק בנות "צריכות" לקנות פדים?
אוקיי, לא יודעת מה איתך אבל לא יצא לי להיתקל באישה שמשלמת על טיפול באין אונות, לדוגמה.
תגידי שהדוגמה הזאת לא קשורה אבל לכל מין יש את הבעיות שלו, ואם כל כך בא לך להתווכח על הבדלים ביולוגיים אני באמת לא חושבת שכדאי לך להתחיל ממחזור, כי עד כמה שזה חרא בסופו של דבר זה מונע מאיתנו להיכחד.