4 תשובות
נראה לי שכן
נשלחת התראה ונמחקת כשאת מורידה את הלייק.
אם הוא לא בטלפון אז הוא כנראה לא ראה.
אם הוא לא בטלפון אז הוא כנראה לא ראה.
שואל השאלה:
ואם חסמתי אותו?
ואם חסמתי אותו?
אנונימית
כן
זה מופיע כהתראה
זה מופיע כהתראה
באותו הנושא: