3 תשובות
גם אם הוא ראה ברגע שאת מוחקת את ההודעה זה נמחק לו מהגלריה, אלא אם כן הוא צילם מסך או משהו
זה לא נשמר בגלריה
לא נשמר כל עוד הוא לא ראה
באותו הנושא: