5 תשובות
אני גם שם וגם שם ולגמריי מסתדרת עם עצמי או אם מי שרק אחד מיהם.. המעריצים הילדים אלה שמתחת לגיל 15 החליטו שקיימת בניהם תחרות כשאיך אפשר בגלל אלה להקת בנות אלה להקת בנים שמה 4 בנות פה 7 גברים חברת תקליטים שונה סגנון שונה לא מבינה למה ובמה צריך להשוות בין השתיים, תקפתי כבר כמה וכמה פעמים בפייס ובאינסטה מעריצים אשר שהחרימו אחד מהשתיים.. מקווה שהם יפסיקו עם הילדותיות הזאת שניהם להקות חזקות ומהממות, כל להקה וההיתרונות והחיסרונות שלה לא מבינה למה בכל דבר בחיים צריך תחרות אגו ושנאה- ממש מיותר.
בגלל שהפאנדום של בלאקפינק אומר שביטיאס אובררייטד ויש להם ירידות על כל ממבר כמו נגיד שהם אומרות שגימין היה פעם בת וזה...
רק הפרובלמטים ככה.
אני לדוגמא בלינק וחברה שלי היא ארמי, בחיים לא השוונו "הממברית הזאת מושלמת והממבר ההוא מעצבן וזה" לא, אנחנו מנהלות שיחה כמו בוגרות ולא משוות ממברים על עצם שיעמום. אין לי שום בעיה עם ארמיס.
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב של אנשים מדברים על מקרים שבהם ארמיז ובלינקס סוג של נלחמו.
אני יודע שכל אחד מהפאנדומים מנסה להוכיח שהלהקה שהם אוהבים יותר טובה מהשנייה, וזה די מטומטם לדעתי. (אני גם בלינק וגם ארמי, אבל אני יותר ארמי)

ואני יכול לנחש שכמו ברוב המקרים שבהם מדברים על דברים רעים ש'הפאנדומים' עושים, מדברים רק על החלק הבעייתי בפאנדומים
היי^, זה נכון אבל גם ארמיז ירדו המון פעמים על בלאקפינק
המלחמה היא משני הצדדים והיא בעיקר על קנאה נניח ביטיאס הם הלהקה הכי מוכרת וכשבלאקפינק פתאום פופולאריות זה יכול להפריע לפאנדום השני כי הם מקנאים בהצלחה שלהן והפוך
הלוואי שיהיה טוב לשתי הלהקות ושיפסיקו כבר לריב
והכי חשוב שיהיה שיר של שתי הלהקות:)