אף אחד מהם הוא לא להיט, כן?
ככל סוכרים אינם מומלצים לבד, כך שאם תתני ריבה, מירחי גם חמאה על הלחם מתמחיה. כדאי להקפיד על ריבות ממקור טבעי, ללא המון סוכר וללא חומרים משמרים.
שוקולד זה בסדר מדיי פעם, לא באופן קבוע והרבה.
חמאת בוטנים כדאי שתהיה טבעית ככל הניתן. יש גם כאלה ללא תוספות סוכר ואפשר לערבב אותן עם ממרחים מזינים יותר, כמו מולסה או סילאן (המכילים גם מינרלים חיוניים).
והנה כמה הצעות אחרות לממרחים מתוקים:
ממרח חלבה ביתי: טחינה מלאה+דבש/ מולסה/ סילאן
אותו הדבר על בסיס שקדיה.
ורד לב מומחה סטיפס
אולי תאהב את: