17 תשובות
כן. לבינתיים אבל תקני עוד אוכל שלא יאכל רק טונה כל היום. אם זה חד פעמי זה בסדר.
שואל השאלה:
אני קונה היום עוד אוכל זה פשוט לבנתיים כי הוא רעב
אנונימית
כן אבל תקני אוכל חדש
אם את צריכה המלצות טובות לחברות של אוכל יבש לחתולים אז אני יכולה להמליץ לך על חברות איכותיות. וגם זולות יותר וגם איכותיות אז תגידי אם את רוצה המלצות ואגיד לך. ;) רק תגידי את גיל החתול ואם הוא או היא מעוקרת או מסורס למרות שזה לא באמת כל כך חשוב.
אנונימית
ואם את נותנת טונה בתור תוספת פינוק לפעמים כי חלק ממש אוהבים טונה אז עדיף טונה בלי שמן. זה הרבה הרבה יותר בריא להם
אנונימית
וגם למקרה שנגמר לך האוכל היבש לחתול (כמו שקרה לך היום ) עדיף שתמיד יהיה לך בצד איזה 5 קופסאות שימורים לחתול. אם את רוצה שימורים שהם טבעיים יותר לחתול(אין להם ריח אפילו יש להם ריח כמו חזה עוף או טונה).
אז יש שימורים של חברת שזיר
מצרפת לך קישור לקניה
יש מלא טעמים. יש את זה בסניפי אניפט...ספידוג ועוד...
אנונימית
שואל השאלה:
אשמח להמלצות! אני תמיד קונה לו friskies הוא אוהב אבל קניתי לו אוכל חדש שהוא גם אוהב לא זוכרת את השם והוא בן שנה מעוקר ומחוסן והכל בדרכ גם יש לי קופסאות שימורים אבל גם זה נגמר
אנונימית
ממליצה על הסוג הזה של רויאל קנין פיט fit..יש לי הרבה חתולים בבית והם ממש אוהבים אותו
זה 15 קג ב299 שקל
אנונימית
אם את רוצה לנסות שק קטן יותר של fit כי את לא יודעת אם הוא יאהב ממש או לא. אז יש גם שקים קטנים יותר של 4 קילו והם עולים בין 149 שקל עד 170 שקל.גם לאניפט יש את כל המוצרים של רויאל קנין.
הנה השק הקטן יותר
אנונימית
יש גם אוכל של רויאל קנין שהוא מאוד טעים(עוד לא ניסיתי אותו) זה לחתולים בררנים ומפונקים שלא ממש אוהבים אוכל יבש .
אנונימית
ויש גם דגם סוג של רויאל קנין סטרילייזד לחתולים מסורסים שפעם שלי היו אוכלים אבל עכשיו כרגע החתולים של בבית מעדיפים יותר את הדגם של fit
אנונימית
בקיצור אני ממליצה לך לנסות את הדגם fit או אקסיגנט סאוור
אנונימית
ויש גם חברה חדשה שהגיע לארץ השנה..קוראים לה happycat ובאיכות החומרים יותר טובה מפריסקיז ...בפריסקיז יש מלא חומרי צבע מאכל מלאכותיים(תראי גם שהגרגרים בצבעים שונים אם תשימי לב).
החתולים שלי גם ממש אוהבים את הפיקט בטעם סלומון(יש גם בטעמים בקר,ועוד טעם טלה)את הטעם עוף קשה יותר להשיג למרות שאני יכולה למצוא לך אתרים שיש להם את הטעם עוף)
הנה זה עולה 138 שקל 4 קילו הפיקט בטעם סלומון
אנונימית
שואל השאלה:
תןדה רבה באמת קראתי הכל ועזרת לי נורא 3>
אנונימית