5 תשובות
את יכולה לשלוח לאנשים קישור או לפתוח רשתות חברתיות (אינסטגרם, טיקטוק) לכתוב בהן גם קצת ולצרף קישור בביו לסיפור שלך. את יכולה להמליץ לחברים ובכללי אנשים ולבקש מהם שיעבירו הלאה.
יש הרבה דרכים ליצור חשיפה, כמו שאמרו מעלי אפשר לשתף (חברים קרובים, ילדים מהכיתה, אנשים שאוהבים לכתוב או לקרוא סיפורים, פורומים, קבוצות בפייסבוק). עוד אופציה היא לעלות את הסיפור להרבה אתרים (הרבה אתרים = הסתברות יותר גדולה שמישהו יגיע לסיפור שלך). וזמן והתמדה, הם מרכיבים בסיסיים לחשיפה (ככל שהסיפור יותר זמן באוויר ככה ההסתברות שמישהו יקרא אותו יותר גבוהה). בנוסף תנסי למנף חשיפה, אפשר להגיב חזרה לאנשים שהגיבו על הסיפור ולעודד אותם להמשיך להגיב כדי שאולי בעתיד הם ישתפו את חברים שלהם בסיפור גם. יש עוד הרבה שיטות פשוט צריך להיות יצירתי. שימי לב אם את רואה שהחשיפה לא עולה, אולי צריך לשפר משהו, אולי צריך להתחיל מחדש, אולי צריך למצוא גימיק, אולי זאת פשוט לא התקופה בשנה, בשורה התחתונה צריך תמיד להשתפר ולחפש בעיות, אם המוצר טוב (איכותי) החשיפה תגדל מהר יותר.
אני כותבת בוואטפאד כבר שנתיים והסיפור שלי מצליח גם מבלי לעשות כלום, אבל אם יש לך חברות שכתובות בוואטפאד שימליצו על הספר הזה שלך, או תשלחי לאנשים שקוראים בוואטפאד, או לבקש מכותבות בוואטפאד לקרוא או להמליץ זה עוזר.
אני מתרגמת סיפורים, ובגדול לא עשיתי כלום כדי להתפרסם.
פשוט חיכיתי שאנשים יקראו את זה. ומתישהו זה נתפס..
תפרסמי אותו בכל מקום אפשרי
אנונימית