2 תשובות
כן פשוט לבחור בהגדרות שרק האנשי קשר יראו אבל אם זה בנאדם ספציפי אז האופציה היחידה היא שפשוט לא יהיה לך אותו באנשי קשר וגם שלו לא יהיה אותך
כן, בהגדרות
באותו הנושא: