8 תשובות
לפי דעתי כן כי היה לי אייפון ומחקתי והעלתי בחזרה וזה לא שמר נראה לי (לא זוכרת ככ טוב כי זה היה לפני מלא זמן) זה שומר רק את הפרייבט ואת מה שהעלת
שואל השאלה:
איזה מעצבנים הם למה זה ככה):
כן, זה מוחק
כן הם כותבים באפליקציה שבמידה ותמחקי אותה הם ימחקו גם
אני ניסיתי, וכן לצערי
לא ניסיתי, אבל זה באמת קרה לכל מי שמחק את האפליקציה.