תשובה אחת
היי, האאוטיפיט נשמע מהמם, דבר ראשון.
אני מבינה אותך האמת, גם לי קרה ככה בפעם הראשונה שרציתי ללבוש משהו שאני באמת אוהבת לבית ספר ואז ילדה מהכיתה שלי שאלה אותי אם אני גותית:/.
תלבשי מה שאת אוהבת ומה שגורם לך להרגיש בנוח, את לא צריכה לחשוב כל כך הרבה מה אחרים יחשבו, כל עוד את אוהבת את זה וזה גורם לך להרגיש טוב - תתעלמי מהדעות של אחרים, לאנשים תמיד יהיה מה לומר, ואת צריכה פשוט להבין שזה לא משנה. העיקר שאת עושה מה שאת רוצה.
אני בטוחה שלילדים האלו לא יהיה כל כך אכפת, וגם אם כן - לא צריך להיות לך אכפת מה הם חושבים, סך הכל ילדים רנדומליים בקניון.
אם חברים שלך יאמרו שאת ילדת סנטר, את יכולה גם לצחוק איתם על זה, או פשוט לומר להם שזה גורם לך להרגיש לא בנוח ושיפסיקו.

אבל שוב, אל תדאגי ואל תחשבי כל כך על דעות של אחרים, זה לא צריך לעניין אותך, העיקר מה שאת חושבת.
בנוגע להתקף חרדה, תקחי נשימות ארוכות, תשתי מים בלגימות קטנות ותנסי להעסיק את עצמך במשהו אחר, תראי סרטונים בטיקטוק או סדרה שאת אוהבת, כל דבר.