11 תשובות
מה להכניס מלפפון מה היא עז
שמעי יש הרבה דרכים, כל אחת ומה שהיא אוהבת ונוח לה.
ניתן לעשות עם היד ושפשוף על אזור הדגדגן
וניתן גם עם הדוש
או אצבעות
קיצר מה שאת הכי אוהבת ונוח לך.
לא ממליצה לדחוף שום דבר שהוא לא דיק בפעם הראשונה.
הקרום ייפתח
שואל השאלה:
איפה הנקודה הזאת נמצאת?
אנונימית
זה משתנה מבחורה לבחורה
את צריכה לדעת את זה בעזרת נסיון
נקודת ה-g? לרוב היא ממוקמת בחלקו העליון של הכוס שלך, מבפנים, תכניסי אצבע, תעקמי אותה כלפי מעלה, ותעשי כאילו את מסמנת למישהו להגיע, עד שתרגישי את זה, כשתדעי, תדעי.
תזהר
אני בסוף אחשוב שאתה טרנס
^מישל לך יש זין על מה את מדברת ככה את מתייחסת לחבריץ
ישלך שם של גיי על מי אתה בא
*כשאת חלק מקהילה*^
"איך לאונן", זאת שאלה די פשוטה.

יש לך איבר מין, קוראים לו "ואגינה", תכירי אותו.
בואגינה שלך יש 4 דברים שאת צריכה להכיר.
1. אזור החדירה של הואגינה
2. צינורית השתן
3. הדגדגן
4. שפתי הכוס.

במידה ואת באמת לא יודעת איך לאונן, אסביר לך את זה בצורה הפשוטה:
תורידי את מכנסיך ותחתוניך, ותגעי בשתי קצוות הואגינה שלך (לרוחב), אלו הם שפתי הכוס החיצוניות שלך, הם יהוו לך הרבה מאוד עונג, תלחצי ותלטפי אותם.
עכשיו, ביניהם, בחלקו העליון של הואגינה שלך, נמצא הדגדגן, תנסי להעביר את האצבע שלך, עם מעט לחץ מופעל, על האזור העליון של הואגינה שלך, עד שתרגישי תחושת עונג מוגברת, שם נמצא הדגדגן שלך, את יכולה לעסות אותו עד שתגיעי לאורגזמה.
במידה ואת לא מצליחה, את יכולה לנסות להגיע לאורגזמה ואגינלית, אורגזמה מחדירה, תחדירי אצבע לחלקו התחתון של הואגינה, תמצאי את החור, ותתני לאצבע שלך להיכנס, ואז, תעקמי את האצבע כלפי מעלה, ותנסי לגעת בנקודה שתקפיץ לך את כל הגוף, זוהי נקודת ה-g שתענג אותך רבות.

או בקיצור, תניחי את האצבע על הדגדגן שלך, ותעסי אותו, מידי פעם תלטפי את שפתי הכוס ו/או תחדירי אצבע ותנסי להגיע לנקודת הg.
שואל השאלה:
חחחחח
אנונימית
פשוט תשפשפי את הדגדגן שלך או דתכניסי אצבעות או מלפפון..