29 תשובות
חח מזרחית זה באמת זבל
מצטער אבל אנחנו כן
אנונימי
איכס פופ
אין לי בעיה עם פופ של שנות ה80
אני פשוט לא מתחברת למוזיקה של שנות האלפיים ומה שבא אחריהן
ובעיקר למזרחית...
שמע פינק פלויד ac/dc רולינג סטונס או אפילו ריי צארלס או פראנק סינטרה רק לא מזרחית או פופ
כןן!!^
נגיד אני עכשיו שומע sunday bloody sunday
כן מתנשאים אחושיליג
מכבד כל סוג מוזיקה, אבל יש בפופ ובמזרחית המון המון זבל, וגם במטאל שזה הז'אנר הכי אהוב עליי לא חסר זבל.
כן וואי מה שהם שומעים זה סתן רעש שישמעו מזרחית פופ זאת מוזיקה לנשמה רוק זה סתם רעש
יש הרבה אנשים ששומעים שירים שנחשבים "איכותיים" אז הם חושבים את עצמם מעל כולם וגם שופטים למי יש טעם טוב במוסיקה ולמי אין..ויש פה מלא באתר.
אנשים צריכים לקבל את הטעם של אנשים אחרים, אני גם לא אוהבת מזרחית אבל אין סיבה לרדת על טעם של מישהו אחר.
"אני שומעת רק @&$#@# מוזיקה בעברית היא פחות הטעם שלי" יאללה לכו לכו
אני אחד מהם
אני אוהבת רוק גם פופ זה נחמד מזרחית פחות אבל בחיים לא התנשאתי או ירדתי על מישהו ששומע את זה אז די להכליל
אני מסכימה איתך, וגם אם זה קורה להפך זה מעצבן באותה המידה (ולא כל מי ששומע רוק עושה את זה, זאת הכללה מיותרת). זה לא עניין של יותר מיוחדים או איכותיים מכל השאר, כי גם זה עניין של דעה. מבחינת מישהו אחד לשמוע רוק לא הופך אותך לבן אדם איכותי ומבחינת מישהו אחר זה כן. אי אפשר לקבוע מה זה איכותי או לא כי תלוי מי מסתכל על זה. אבל כן נהיה סוג של טרנד (בעיקר אני רואה את זה פה בסטיפס) שיורדים על מוזיקת פופ/ראפ/מזרחית או בכללי כל ז'אנר שהוא לא רוק, רק כדי לצאת "מגניבים" או משהו כזה. הז'אנר האהוב עליי הוא רוק, אבל זה לא הופך אותי למיוחדת יותר או איכותית מכל בן אדם ששומע משהו אחר. במציאות אני דווקא רואה את זה להפך, ואני כמעט ולא מכירה אנשים ששומעים רוק אלא בעיקר פופ
בכל ז'אנר יש טוב ורע. אין דבר כזה טעם איכותי. כל אחד מתחבר למה שהוא אוהב, ככה אומנות עובדת.
האמת שאני לא יודעת מה יותר נמאס לי, מאנשים כאלה או משאלות כאלה.
יש המון מתנשאים (גם בעולם האמיתי). בגלל שפופ זה קצת יותר טראשי (וזה בסדר גמור) אז לאנשים יש נטייה להתנשא. בדרך כלל מדובר בפוצים.
אגב, זה לא רק ברוק.. לא חסר גם בהיפהופ, מטאל או בג'אז ובעצם בכל ז'אנר, מאחר ומדובר באופי של בן אדם ולא במוזיקה שהוא שומע.

שכל אחד/ת ת/ישמע מה שבא לו/ה ותפסיקו להתנשא, ואם חלילה נתקלתם במתנשא פאקינג אל תתייחסו, זה הכל. תשמרו את האנרגיות האלה לדברים יותר חיוביים וחשובים.
^ האמת שכן, גם לי נמאס מהשאלות האלו כבר
אני חושב שזה בגלל שיש המון טראש בשני הז'אנרים, אבל בגלל שאנשים ששומעים רוק בימינו שומעים את הלהקות האיכותיות באמת מאותם זמנים ואנשים ששומעים פופ בימינו שומעים את כל הטראש גם עם האיכות(שיש וקצת)
לכן אנשים ששומעים רוק בימינו לרוב שומעים שירים יותר איכותיים,זה לא הופך אותם לאנשים יותר איכותיים

נ.ב.אנשים ששמעו רוק בשנות השבעים שמונים וכדו' לאו דווקא שמעו שירים יותר איכותיים,הם שמעו גם את כל הראש של אותה תקופה
אם תשמעו בכל דור את הפופולריים של אותם זמנים אתם תשמעו *המון* טראש,לא משנה איזה תקופה
שואל השאלה:
כי מה הם מתנשאים לא הבנתי מתנשאים
אנונימית
morrison jim
למה זה טוב עכשיו?^

שואלת השאלה
פשוט פאקינג אל תתייחסי
את יודעת כמה פרצופים אני מקבלת על המוזיקה שלי? ואני שומעת רוק בין היתר. (וכן הרבה פעמים זה דווקא מגיע מאנשים ששומעים מזרחית)
פשוט תהיי בטוחה במוזיקה שאת אוהבת ותמשיכי הלאה בחייך אני לא מבינה למה לבזבז על זה אנרגיות
morrison
סבבה, ואני לא מתחברת למטאל
אז אני אלך למטאליסטים ואספר להם כמה שהמוזיקה שלהם חרא? (לשם ההברה אני לא חושבת שהיא חרא, זו רק דוגמה, במחילה מכם)

פשוט קצת טאקט זה גם לא כל כך רלוונטי לשאלה, אם כבר אתה רק מוכיח אותה
סתם משחקים משחקים טיפשיים
המון אגו נכנס פה
גם ב :פופ,רוק,מזרחית יש דברים מושלמים
לדעתי חבל לבזבז את הזמן על השטויות האלה
אדם נבון יתעל את הזמן והאנרגיה שלו בצורה חכמה (ולא יבזבז את החיים שלו על שטויות)

חומר למחשבה
לול אנחנו בהחלט מתנשאים אבל תפסיקו להכחיש שזו מוזיקה זבל
^ morrison jim
אני לא מתחברת בכלל למזרחית, אבל אני לא חושבת שזה נכון לומר את זה. כי לך זה נשמע ככה, אבל למישהו אחר המוזיקה הזאת זאת המוזיקה שהוא הכי אוהב. ואני רואה בזה אפילו זלזול, עם כמה שאני בגדול חושבת כמוך. לפעמים עדיף לשמור דעות מסוימות לעצמנו, זה סתם מיותר לומר את הדברים האלה.
לפי ההגדרה שלי למוזיקה טובה, המוזיקה שאני שומע היא טובה וניקי מינאז' ועומר אדם זה המיץ של הזבל. זה לא כזה מסובך, אני חושב שיש ראפ יפה, אבל אם תגידי לי "כן אני שומעת את <שם גנרי של ראפר ששר על זונות וכסף ונשמע בדיוק כמו כל השאר>" אגיד לך שיש לך חרא טעם במוזיקה אם תשאלי אותי.
^אין דבר כזה מוסיקה טובה ומוסיקה לא טובה, זה שיש זמרים/להקות/שירים שאתה לא אוהב זה לא אומר שהם גרועים. זה עניין של טעם, ואתה לא יכול לומר למישהו שיש לו "טעם חרא" כי זה לא הולך ככה. זו המוסיקה שהוא אוהב.
אין סיבה לשפוט טעם של מישהו אחר זה סתם טיפשי.
ברור שיש דבר כזה מוזיקה טובה ומוזיקה לא טובה, לפי ההגדרה שלי. אני לא יכול להגיד שמוזיקה מסוימת היא אובייקטיבית גרועה, אבל אני יכול להגיד שלפי הקריטריונים שלי היא רעה. אם מוזיקה לא עומדת בקריטריונים של יצירתיות, מקוריות והבעה, לפיהם אני קובע האם מוזיקה היא טובה או לא, אז אני יכול להגיד שזו חרא מוזיקה לטעמי. לדעתי מוזיקה היא אומנות, ומוזיקה מסחרית נטולת יצירתיות, מקוריות והבעה פשוט לא נופלת תחת ההגדרה שלי ל"אומנות" ואני לא יכול להעריך אותה. זה מתאר את רוב ז'אנר המזרחית כיום ורוב הראפ שנמצא במיינסטרים. זה לא אומר שאני מתנשא, אף פעם לא אמרתי "אתה שומע מוזיקה גרועה ולכן אתה נחות".
אומנם אני מאלה שמעדיפים רוק אבל יש המון שירי פופ שאני אוהב ואני לא חושב שיש על מה לצחוק, כל אחד אוהב דברים שונים זה מאוד לגיטימי שאני אוהב משהו שמשהו אחר לא ולהפך, באותה מידה אפשר לשפוט משהו שמעדיף שניצל על פיצה, יכול להיות שאני מעדיף פיצה אבל הוא לא זה לא הופך אותו לנחות ממני.