12 תשובות
לא
לא
נורמלי זה משעמם
מה הכוונה "חיים נורמליים" ?
ממש לא, אני לא צריכה לוותר על מי שאני כי יש שנאה כלפי העם שלי והדת שלי, זו בעיה של השונאים בלבד.
החיים שלי נורמליים לגמרי וכן הייתי רוצה להוולד לתרבות של הבודהיזם למען האמת אני אוהבת את הדרך חיים שלהם והאמונות שלהם הרבה יותר הגיוניות משל כל דת אחרת
אנונימית
שואל השאלה:
הכוונה שלי היא לא לרצות להיות שנוא, לא להתעורר בחמש בבוקר מאזעקה, לא לגלות שהזמר האהוב עליך נגד הקיום שלך ועוד ועוד ועוד.
הכוונה שלי שזה בסדר לרצות פשוט להיות רגיל כמו כולם. זהו
לפי התשובות זה קשור לשנאה נגד היהודים (?)
לשאלתך, אני חושב שהחיים שלי נורמליים. החיים שלי נורמליים לגמרי וזה בסדר שאני יהודי וזה בסדר שאני חי במדינת ישראל כי אין בזה שום דבר פסול. אם כבר לאותם אנשים ששונאים אנשים אחרים בגלל הדת שלהם או האמונה שלהם אז החיים שלהם לא נורמליים, בין היתר כי הם לא יודעים לקבל את האחר.
אין כזה דבר חיים נורמליים.
אם יש כאלו לדעתך, אשמח שתסבירי מדוע.
השאלה היא האם זה חוסך לי דברים שלא קשורים לדת, לארץ, ולתרבות?
טראומטית ילדות מסוימות גורמות לי לחיים לא כאלה נורמלים...מחלות נפש גורמות לי לחיים לא נורמאלים...אפילו הדיסלקציה שלי גורמת לי לחיים לא נורמאלים. עם חיים נורמאלים זה אומר גם לחות בלי מחלות נפש, בלי דיסלקציה, ובלי כל הבולשיט, אז כן. הייתי מוותר.

אבל על זה עוסק רק כלפיי שינאה על ישראל והיהדות אז לא. ממש לא. אני מת על התרבות והמדינה שלי, חזה לא הולך להשתנות!