7 תשובות
כרגע כתבתי דעה באיזו תגובה ומכל המשפט שלי רק שמו לב למילה כפיה. '-'
קורה לי משהו דומה אני כל הזמן אומרת "לא אבל..."
פשוט תנסה לחשוב יותר על הדברים לשים לב לפני שאתה אומר/כותב ואז לעצור את עצמך
חחח אני מתקנת כל החיים אנשים.
תראה תיהיה מי שאתה ומי שלא אוהב את זה אז בעיה שלו אל תשנה את עצמך אני עונה את התגובות שאני עונה לפי החשיבה שאני בעצמי חושבת שזה טוב ולא לפי החשיבה מה יחשבו על זה.
ותראה גם אני מתקנת אנשים וחברה שלי אומרת לי שאני מתנשאת אבל אני פשוט רגילה לתקן אנשים ותיהיה פשוט עצמך אתה לא חייב לאף אחד שום דבר. זה כל העניין אתה מביע את דעתך בשאלות ששואלים ואתה עונה לפי מה שאתה חושב לא לפי מה שהחברה בסטיפס חושבת.
אל תדרדר למה הם חשבו ואם זה טוב או מה יחשבו.
לא לא לא פשוט תיהיה אתה.
שואל השאלה:
^אבל אני רוצה שאני וחברים שלי נהנה ולא נתווכח
אין מה לעשות גם אני ככה.
אבל תנסה להיות יותר וותרן אל תתווכח על משהו יותר מידי. תגיד מה שאתה רוצה אבל אל תלחץ על אותו הדבר ושזה יגיע למצב שאתה מתווכח.
תקח גם את החיים יותר בקלילות תיהיה רגוע ואז אתה תראה שגם התשובות שלך יהיו שונות אני לדוגמא התחלתי להיות קצת יותר רגועה וזה שינה אותי וזה עזר לי מאוד ואני הייתי ממש עקשנית ואני לא הייתי מוותרת ואז נרגעתי וזהו.
אבל אל תעמוד אל אותו הדבר כל הזמן לפעמיים יש דברים שהם שטותיים שצריך לוותר.
אבל אף פעם אל תשנה את מה שאתה אומר בשביל שיאהבו את מה שאתה אומר. אל תתאים את עצמך לחברה תיהיה מי שאתה לא מה שהם רוצים.