5 תשובות
רק אם יחפש את המשתמש שלך
אם מישהו חסם אותך אז העמוד שלו יופיע אצלך כמחוק
זה לא שולח לו התראה או משהו
אבל אם הוא ינסה לחפש אותך הוא לא ימצא אותך