3 תשובות
אפשר למחוק את החשבון, בהגדרות.
עדיף לך באמת למחוק את החשבון ואז לפתוח אחד חדש, אלא אם כן אתה רוצה למחוק תמונה תמונה לפי הסדר.
בעצם אי אפשר
למחוק את החשבון