30 תשובות
הדחיפות וחוסר מרחב אישי נגיד עומדים בתור וינשמו לך על העורף. או נגיד תרצה לצאת מהאוטובוס או מהמעלית אבל אנשים ידחפו פנימה...
הדפיקות.
גזענות
k7
שבן קם יום אחד שם פאה והוא מחליט שהוא אישה. לפי מה שאני יודע, זה תהליך שלם ולא סתם ככה, כמו שזה קורה היום
שלא יודעים לקבל את האחר..
גזענות, שוביניסטים, הומופוביה ובכללי אנשים נגד הקהילה הגאה,שאין תחבורה ציבורית בשבת וגם שאין עסקים פתוחים בשבת במיוחד עכשיו שכל אחד במצב כלכלי על הפנים (אולי אם הם היו פתוחים בשבת הם היו מצליחים להרוויח עוד קצת כסף)
תכלס הכל
^shyness
מחזק
אני מסכים לגמרי עם שיינס. רוב הפמיניזם היום מורכב מבנות שלא הצליחו להתקבל למקום עבודה מסויים בגלל היכולות האישיות שלהן, ואת התסכול שלהן הן מוציאות על התבכיינות על אי שוויון.
^מעניין מה שאת אומרת... אם כל אחד היה מקבל את מה שמגיע לו היו אנשים הומופובים וכאלן שלא מקבלים את הקהילה? כאילו אמרת שכל אחד יקבל את מה שמגיע לו אבל לאנשים מהקהילה לא מגיע לקבל שנאת חינם וכאלה לא ככה?
פמיניזם.
אנונימי
אפיקורסות, פריקת עול, שרואים את מצוות של מלך העול םכמשהו שלא מחייב.

אנשים הזויים.
ממש הזויים. אה תוצאה? אבל להאמין שמגיע לי למות בגלל שאכלתי חזיר בחיי הפרט שלי, ממש לא הזוי
את אמרת "לכל בן אדם מגיע לקבל מה שמגיע לו לקבל" אז אני שואל האם בעולם כזה לאנשים מהקהילה מגיע לקבל שנאת חינם כמו שיש היום? לדעתי לא
היא לא דיברה על הקהילה פשוט עניין אותי לדעת מה דעתה בנושא
אנשים
כאילו ליטרלי אנשים
אני מרגישה שאני מוקפת במטומטמים כשזה נוגע ללהבין אחרים
אף אחד לא מבין או שכולם עושים מעצמם לא מבינים אני כבר לא יודעת
אנונימית
זאת לא הייתה הכוונה שלה. ברור שללהטב לא מגיע שנאת חינם. אגב אני עדיין לא מבין איך גלשת לנושא הזה
גלשתי לזה כי היא אמרה שמגיע לכל אחד לקבל מה שמגיע לו ואז נזכרתי שאנשים מהקהילה מקבלים המון שנאת חינם...
^שלי?
אבי זרמין, מה שכתבת זה לא הלכה (אלא רק מלקות), אבל עיקר הדין הי צריך להיות שכל מי שממרה את פיו של מלך העולם - שדינו יהיה מיתה (מורד במלכות שמים).
וואו שאלת הריבים האולטימטיבית
גזענות , שובינסטיות , מלחמות, סטיגמות, אנשים ששמים חלב חפני קורנפלקס
נשים מקופחות בחברה? מה לעזאזל מה אנחנו בשנות ה60, חשבתי שעברנו את זה

זה רק מראה שהפמיניזם המודרני זה פשוט קבוצה של בנות בכייניות בלי יכולות אישיות.
תודה לאל, היום הכל נמדד על פי כוח אישי ויכולת אישית. אם את חשה קיפוח, כנראה שאת לא מספיק טובה כמו אנשים אחרים
לא מקבלים נשים לתפקידים בצבא כי הכוח הפיזי של הגברים הוא חזק יותר, וברגע של מלחמה החיילים צריכים לסמוך אחד על השני. אם את חלשה מידי בשביל תפקיד מסוים בצבא, והאחראיות שלך בזמן קרב היא לשמור על שאר החיילים ונכשלת, אנשים יכולים למות בגללך. שלא נדבר על זה שאם תופסים אותך בשבי, זה גיהנום.
יותר נכון לשאול מה לא דפוק.
אבל למשל יש גזענות ,חוסר סובלנות ,חוסר סבלנות ,שנאה על סמך דעות קדומות ,התנשאות ועוד...

עריכה: על מה עשיתם מינוס ,על האמת ?
הומופוביה.
שאנשים חושבים שפמיניסטיות באות להוריד את הגברים. לא, לא , לא, לא ועוד ארבעים אלף פעם לא ונמאס לי שזו התפיסה הרווחת כיום.
פמיניזם הוא דבר נהדר. זה שיש קבוצה של קיצוניות שלא פועלות לשיוויון אלא לעליונות נשית, הן **לא** פמיניסטיות ונמאס לי כבר לראות שאנשים משתמשים במילה ''פמיניסטית'' כדבר רע בלי להבין מה המשמעות של פמיניזם.
אפליה (שוביניזם, גזענות, לאומנות, אנטישמיות, הומופוביה, טרנספוביה וכו...), שנאה ואלימות (לא רק מילולית ופיזית, גם נפשית ומינית)
פיצה עם אנשובי
שעדיין לא מקבלים להטבים, גזענות כלפי כל העדות