5 תשובות
אמת -
תספרי 10 דברים שאף אחד לא יודע עליך
את מי מהאקסים\ת של אחד מהאנשים בחדר את מעדיפה יותר ?
להגיד לבנאדם מימין את הדבר הכי נורא שאמרו עליו מאחורי הגב

חובה -
חובה עליך לתת לאנשים בחדר את הטלפון שלך ל2 דקות
תחליפי בגדים עם הילד\ה שיושב\ת מצד שמאל שלך
תגידי לאחד האנשים בחדר משהו שאת יודעת על מישהו\מישהי אבל אל תגידי מי זה\זאת

ראיתי בטיקטוק מישהי עשתה את זה ....
את רוצה חובות רגילות או כזה חובות של מין וכאלה?
(כשאני אומרת חובות של מין, אני מתכוונת כמו לדוגמא: חובה עלייך לשכב לדקה על הגב ושהאדם שנמצא מימינך ישב עלייך במקום של האזור ה... ותסתכלו אחד על השנייה בעיניים כל הזמן הזה)
או שאת רוצה חובות משני הסוגים?
שואל השאלה:
מעדיפה פחות מיני
אנונימית
אהה סבבה
אוקי אז בתור התחלה תוכלו לעשות משהו כזה;
תכינו משקה, אבל מיוחד. כל משתתף יבחר מאכל אחד. המאכל יכול להיות כל דבר, נוזל או מוצק. תבלנדרו הכל ביחד ויצא משקה. (מומלץ שמאכלים שתשימו יהיו בשילוב מגעיל כמו סויה, קטשופ, פנקייק, שוקולד, מיץ, טבסקו, קפה, שניצל, ביסקוויטים, ביצה קשה/חביתה/ביצת עין, יוגורט, גבינה, לחם וכדומה)
לכל אחד יש פעם אחת שבה הוא יוכל לסרב לעשות חובה כלשהי, אך אם מישהו מסרב ליותר מחובה אחת אז הוא מחוייב לשתות כמות מסויימת מהמשקה.
זה יכול להפוך את המשחק להרבה יותר מהנה לדעתי אבל אני סתם זורקת רעיון :)

אוקי בקיצור הנה כמה חובות:
* לאכול אוכל של כלבים
* לצאת החוצה ולעשות סלפים עם אנשים רנדומליים ברחוב (כמובן לשאול אותם קודם)
* להתקשר לאקס/ית ולהגיד שאת רוצה לחזור אליו, ולא להגיד שזו מתיחה מינימום 10 דקות מתחילתה
* לנשק את הילד/ה הכי יפה או להגיד מי הילדה הכי יפה, תלוי עד כמה החבורה שלכם זורמת
* להוריד תחתונים (אם החובה תהיה לבת אז שתוריד גם תחתונים וגם חזייה) ולמסור אותם למי שיושב מצד שמאל שלה עד לסוף המשחק
* להראות ממש בפרטי פרטים בלי להוציא מילים איך היה הס*ס הראשון, כלומר ממש להראות את התנועות וכרית כלשהי תהיה ה"פרטנר" שעליו המשתתף יציג את איך שזה הלך. (אני לא יודעת אם החבורה שלך בעד אבל זה יכול להיות קורע)
* ללבוש את הבגדים שהמשתתפים יבחרו במיוחד בשבילו עד סוף המשחק (אפשר ללכת לחנות שקרובה לבית ולקנות משם אבל לדעתי חבל על הכסף. עדיף פשוט לבחור מתוך הארון של האדם שאצלו תהיו)
* ללכת למסעדה ולשאול מלא שאלות על התפריט ובסוף להזמין רק מים. מהברז. ואז כשיתנו לכם פשוט תצאו. (תשאירו כמה שקלים למלצר על הסבל חח.חח (: )
* להתחיל עם מישהו/י ברחוב ולבקש את המייל. (הילד.ה יתהיה כל כך מבולבלת כי מיילים זה כל כך ישן ואף אחד לא משתמש בהם)


אם יהיו לי עוד אני אכתוב :)
תהנוו 3>
שואל השאלה:
תודהה
אנונימית