4 תשובות
אני די בטוחה שאם את מוחקת את האפליקציה (me) אצלך זה לא אמור להודיע לאחרים כשאת משנה את השם
אם את מתכוונת לשנות שם של מישהו באנשי קשר אז תמחקי את הme אבל שתורידי שוב הוא יראה אז אין ככ דרך
אנונימית
שואל השאלה:
זה מודיע לו אוטומטית שיש לו שם חדש כשאני מחזירה את האפליקציה? גם אם אני מחזירה אותה אחרי שבועיים?
אנונימית
בדרך כלל כשמישהו מוריד me זה מודיע לאנשי הקשר שלו שיש לו שם חדש אז אני חושבת שזה כן יודיע לו