5 תשובות
לא הוא לא, אבלל אם היה לך פעם את האפליקציה אז כן
לדעתי לא :)
אם אין לך משתמש ואין לך me אז אחרים לא יכולים לראות איך את קוראת להם בטלפון שלך
רק אם יש לשתי המשתמשים חשבון בme
אי אפשר
עריכה: סורי כבר עניתי