5 תשובות
תחפשי בגוגל.
גוגל
ל 16-18 עוגיות גדולות

כוס ורבע (175 גרם) קמח

1/4 כוס (35 גרם) אבקת קקאו

1/2 כפית סודה לשתייה

3/4 כפית מלח (ממליצה למדוד עם כפיות מדידה לקבלת כמות מדויקת)

120 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר

1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן

1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום כהה

1 ביצה בגודל l

150 גרם שוקולד צ'יפס חלב (לא להתפשר על האיכות! ממליצה על השוקולד של קליבו)

פרלינים שוקולד לבן של ורד הגליל

מחממים תנור ל 175 מעלות.

מנפים לקערה את הקמח, קקאו וסודה לשתייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה עם הסוכרים עד לקבלת תערובת אחידה ורכה. מוסיפים את הביצה ומערבלים היטב עד להטמעה. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים רק עד שהקמח נטמע. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבלים קלות לפיזור אחיד.

בעזרת כף קפיצית לגלידה בקוטר 4 ס"מ מניחים כדורי בצק בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. ליד כל כדור מניחים כמות נוספת של חצי כדור. משטחים קלות את כדורי הבצק השלמים ומניחים במרכזם פרלין שוקולד לבן. מכסים בחצאי כדורי הבצק ומגלגלים בין הידיים ליצירת כדור מושלם. מוודאים כי השוקולד הלבן מכוסה היטב. מניחים במרווחים גדולים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים כ 8-9 דקות ועד שהעוגיות שטוחות ויציבות יחסית. מוציאים ומצננים 10-15 דקות לפניי ההגשה. מומלץ לאכול את העוגיות כשהן עדיין חמימות.
שואל השאלה:
תודה מושלמת
אנונימית