6 תשובות
160-170 בערך
ככה אני עושה לפחות
ככה אני עושה לפחות
נראה לי ש180 זה סבבה
אני שמה 200 ואז זה נהיה ממש טעים תוך 20 דקות , אפשר לשים על 180
אם את שמה יותר גבוה את צריכה ליהיות ליד זה כל הזמן כי ישרף לך,זה עדיין דק ולא עבה
^ כן,אני חותכת אותם לפרוסות מאוד עבות אז זה לא נישרף
^כןן זה גם יותר טעים ככה
מבחוץ זה קריספי כזה ומבפנים רך איזה טעים פעם הייתי עושה מלא ככה
מבחוץ זה קריספי כזה ומבפנים רך איזה טעים פעם הייתי עושה מלא ככה
באותו הנושא: