5 תשובות
כן יש כמה ..
אני לא קונה שם האמת, לא אוהבת את האיכות
חברה שלי קונה ואני שמה לב שיש לה קופונים אם תרצי אשאל אותה מחר כשהיא תקום:)
יש לי קופון מושלם
s6q9u
מקווה שהוא עדיין עובד תהני
היי,

יש כמה דרכים להוזיל את המחיר

1. נקודות. כל מאה נקודות שוות לדולר בערך. אפשר להשיג נקודות כשאת עושה הזמנה של בגדים אז כותבת ביקורת ומעלה תמונות של הבגד אז מקבלים מלא נקודות על זה. ויש גם צק אין. את נכנסת לאתר כל יום לצק אין ואת מקבלת נקודות. חשוב להכנס ברציפות כל יום, כי אם את מקפידה להכנס כל יום את תקבלי יותר נקודות בימים מסויימים.

2. כרטיס מתנה. את יכול לקנות כרטיס מתנה וכאילו לשלוח לעצמך. את קונה כרטיס בסכום מסויים אבל הערך שלו שווה יותר מהסכום ששילמת.

3. קופון. יש קופון קבוע שהוא הכי משתלם h3w נראה לי
שואל השאלה:
אבל כאילו מה זה הקופונים האלו? אני לא מצליחה להבין... נגיד בנות נותנות אחת לשנייה שמות של קופונים פשוט? גם מה זה פשוט מוזיל את המחיר? רק בגלל כמה אותיות שמקלידים?
אנונימית
אני לא יודעת לגבי קופונים אחרים... יש לםעמים קופונים קטנים כאלה אבל אני לא משתמשת בהם בכלל. רק בקופון שציינתי כי הוא הכי משתלם ממש שהבנתי