5 תשובות
כן, הוא לא יוכל לחזור מהמשתמש שאיתו הוא נחסם.
אך הוא תמיד יכול לפתוח חדש
כמובן, זאת ההגדרה של "לצמיתות", לתמיד.
לא מהחשבון הזה
לא
אבל אולי יפתח עוד אחד
הוא הורחק לצמיתות.ההגדרה של לצמיתות זה לתמיד